Események

Jótékonysági Gálaest

Helyszín
Miskolc, Erzsébet stny. 1, 3517
Megnézem térképen
Időpont
2018. március 7-7
Hozzáadom a naptárhoz

A Nő a Siker Alapítvány 2018. március 7-8-9-én az idei évben is megtartja nőnapi konferenciáját a Lillafüredi Palotaszállóban. A három napos konferencia első estéjén, március 7-én Jótékonysági Gálaestet szervezünk 19.00 óraikezdettel Miskolcon a Művészetek Házában.

Rendezvényünk bevételét Alapítványunk a fogyatékossággal élők egészségmegőrzési programjának megvalósítására, valamint a fogyatékkal élők számára speciális edzőterem létrehozására fordítja.

A támogatás lehetséges módjai:

  • Helyre szóló részvételi jegyek vásárlása, melyek értéke 10.000.-Ft/db
  • Támogatói jegyek vásárlása, melyek értéke 10.000.-Ft/db

Jegyigénylés: info@noasiker.hu

Köszönjük, hogy részvételével és támogatásával megtiszteli Jótékonysági Gálaestünket, s Alapítványunk elkötelezett céljait a jövőben is figyelemmel kíséri!

Az igényelt jegyek ellenértékét a Budapest Bank Zrt.-nél vezetett 10102718-86676300-01004003 számú bankszámlánkra átutalással tudja teljesíteni.

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel nevét és a Gálaest megnevezést az azonosíthatóság érdekében.

Amennyiben az utalás nehézségbe ütközik, lehetősége van készpénzes fizetésre a konferencia helyszínén a regisztráció alkalmával.

Az igényelt jegyeket a konferencia első napján, a regisztrációs pultnál, névre szólóan fogjuk átadni, március 7-én 12.00 órától. A konferencia és a rendezvény helyszíne közötti utaztatást alapítványunk biztosítja.

Program

Zenés pódium beszélgetés Rúzsa Magdival
Győri Zsófia és Kulcsár Tamás Őrangyal című kontakt tánca
A programot állófogadással egybekötött beszélgetéssel zárjuk